Coaching

aanbod

Als organisatie hebben we bewust gekozen om verschillende coaching trajecten te ontwikkelen. Het leven bestaat uit vallen en opstaan, moeilijke momenten, leer momenten, verwachtingspatronen, behoeften en contacten. In die hele keten zijn kleurrijke momenten en ervaringen gekoppeld aan de uniekheid van ieder mens.

Triple C is een christelijke organisatie. Wij werken vanuit een christelijke levensovertuiging, waarbij we op een integere en zorgvuldige wijze met mensen, hun waarden en normen omgaan. We zijn denominatie vrij en het maakt niet uit van welke achtergrond je komt. Ons doel is om een ander tot dienst te zijn vanuit professioneel optiek

Coaching is, in algemene termen, het proces om naast iemand te gaan staan en hem te helpen te bepalen waar hij of zij is, waar hij of zij wil zijn en hoe hij  of zij daar kan komen.

 

NIEUW:
Training Re-new my brand

Alleen beoordeeld worden op basis van een CV is niet meer van deze tijd, vinden wij. Je kunt veel meer dan alleen je opleidingen; wat zijn je ervaringen in het leven, je kwaliteiten en je vaardigheden?

In 6 ochtenden helpen we je op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. Dit leer je ook uitdragen door in te gaan op het merk JIJ. Als je nou een bekend merk zou zijn, hoe kan je dit eerlijk en passend bij jou naar buiten brengen?

Doe je ook mee?
We starten op 20 mei 2022
10:00 uur – 12:30 uur
Locatie Rijswijk
Kosten €440,- incl. koffie/thee, wat lekkers en een certificaat.

Mail naar ira@triple-c.pro of bel 06 45 79 46 00.

Onze ervaringsdeskundigen hebben het allemaal meegemaakt en doorleefd, hierdoor weten ze vaak wat de beste manier is om jouw situatie aan te pakken.

Mensen houden vaak niet van verandering en zijn vaak onzeker van zichzelf. Dat leidt tot het gevoel van niet erkend worden, niet gehoord of gezien worden – ondergewaardeerd voelen is vaak het juiste woord. Veel heeft te maken beeldvorming van jezelf, beeldvorming van anderen naar elkaar toe, perceptie en verwachtingspatronen. Leer het te managen naar jezelf maar ook naar anderen.

Weet je niet of coaching iets voor jou is? Misschien kunnen we eerst van gedachten wisselen over een onderwerp naar keuze dan is dit mogelijk in 1 of 2 sessies. We noemen dit sparren in een coachende omgeving waarbij we samen tot inzichten komen die gericht zijn op de juiste coaching vorm. Hierdoor ontstaat er een beeld hoe een toekomstig traject eruit ziet.

Wij hanteren verschillende technieken, maar we leven niet alleen vanuit een boek. De professionele ervaring is hierin in leidend. Voor bedrijven zie ook onze trainingen om teams beter te laten samenwerken in een Agile omgeving.