Werving en
selectie

Heb je snel vast personeel nodig? Dan is werving en selectie de uitkomst. Wij werven en selecteren medewerkers die direct bij jouw bedrijf, voor bepaalde of onbepaalde tijd, in dienst komen.

Perfecte match

Voordat we de perfecte match kunnen maken, leren we je organisatie eerst graag kennen. Dat lukt alleen door goed te luisteren en kritische vragen te stellen. Pas als we precies weten waar je naar op zoek bent, gaan we aan de slag.

Een inventarisatiegesprek is de eerste stap naar het vinden van de juiste medewerker(s). Tijdens dit gesprek (telefonisch of op locatie) inventariseren we alle gewenste competenties. Zo weten we precies naar wie we op zoek moeten gaan.

Outsourcen

Wij begrijpen dat jij je liever bezig wilt houden met je core business. Dat kan wel eens lastig blijken nu er op HR gebied steeds meer eisen worden gesteld. Het uitbesteden van je personeelszaken kan dus een welkome optie zijn.

Met een luisterend oor voor jouw wensen kunnen het je gemakkelijker maken door te adviseren en zo nodig alles op HR gebied compleet over te nemen. Zo heb je wel de beschikking over een afdeling personeelszaken maar dan zonder de lasten van eigen HR personeel! Uiteraard bieden we ook graag hulp bij incidentele HR problemen, projecten of andere activiteiten.

De tijdelijke vervanging van een HR manager vullen wij bijvoorbeeld graag voor je in met een HR professional van onze zijde