HRM diensten

HRM Diensten

Human resources. Voor de één een zegen, de ander een last. Hoe dan ook, een goed HR-beleid en uitvoering zijn noodzakelijk om als onderneming optimaal te presteren. Wij bieden alle faciliteiten op het gebied van HR.

HR Advies

HR arbo consultant

Als bedrijf beschik je het liefst over flexibele en bestendige medewerkers die tot aan het pensioen doorwerken. Toch zijn er in deze tijd steeds meer factoren waarmee je als werkgever rekening moet houden. Werken verandert namelijk. En snel ook!

MKB all-in-one pakket

Het MKB – All in one pakket is speciaal ontwikkeld voor kleinere organisaties. Met het MKB All in one pakket bieden wij werkgevers de mogelijkheid om op basis van een abonnementsvorm al hun personeelszaken, zoals recruitment, mobiliteit, functioneren & beoordelen, psychologische testen en human resource advies te faciliteren. Zo kunt u gebruik maken van online adverteren, CV database, methodieken ten behoeve van functioneren en beoordelen, ziekteverzuim en indien nodig psychologische testen. Kortom, wij bieden alle faciliteiten op het gebied van human resources tegen een vaste prijs.

Wij hebben een HR scan ontwikkeld, die u inzicht geeft in de kwaliteit van uw personeelsbeleid. Het betreft een 0-meting en wij geven aan waar verbeteringen te realiseren zijn.

Met de resultaten uit de scan kunt u gerichter beleid voeren en effecten bereiken als: hogere kwaliteit van leidinggevenden en medewerkers, betere communicatie, gemotiveerder personeel, lagere personeelskosten, minder ongewenst verloop, lager ziekteverzuim, lagere ontslagkosten en een hoger rendement van opleidingen. Belangstelling? Neem contact op met onze consultant.