Hoe word je de beste? Simpel, werk met de beste.

Triple C Group is opgericht als antwoord op de vraag naar een flexibelere, kosteneffectieve en op maat gemaakte HR-diensten. We zijn gepassioneerd in ons werk zowel voor de werkzoekende, als werkgevers, met een no nonsens cultuur en down to earth mentaliteit.

We zijn een toonaangevend multidisciplinair HR-adviesbureau en hebben ons fundament gebaseerd op de keten van HR-diensten om die als een standaardpakket aan te bieden met variabele bouwblokken.

Onze partnerklanten en kandidaten profiteren van deze combinatie en meerwaarde. Onze waarden zijn verweven in de manier waarop we met zowel klanten als kandidaten werken, waarbij integriteit, vertrouwen, respect en enthousiasme centraal staan.

We focussen op het leveren van uitstekende service aan zowel klanten als kandidaten en we denken out of the Box. We kijken op een inventieve manier naar de markt en de individu. Elke organisatie en persoon is uniek, maar we willen net iets meer weten. We willen het hart doorgronden van een bedrijf en de personen waarmee we samenwerken Zodat we op een ongeëvenaarde manier organisaties maar ook de individu kunnen lanceren naar een betere toekomst.

We zijn trots op ons team en op de teams die we hebben helpen opbouwen. Het moeilijkste van het bouwen van het beste team is het identificeren van de juiste mix van talent, vaardigheden, houding en persoonlijkheid. Triple C heeft een scherp oog voor het identificeren van al deze factoren en is trots op wat zijn huis hebben en de capaciteit in het helpen van klanten bij hun vraagstukken.

Daarnaast het werven van de meest getalenteerde individuen die de meeste waarde aan het team zullen toevoegen voor jouw bedrijf als werkgever en voor de werknemers een perfect fit in het team zodat je met plezier naar je werk gaat.