Recruitment

Ben jij bewust van je talent of nog niet?

Vanuit dit startpunt helpen wij jou op weg naar de werkomgeving die bij je past.

Schrijf je in  Upload jouw CV


  Flexkrachten

  Wij kennen de markt namelijk op ons duimpje om jou weer vlot aan de slag te krijgen bij een mooi bedrijf. Of het nu gaat om een tijdelijke klus, een voltijdbaan of als invalkracht, wij vinden voor jou een baan die echt bij je past. In de praktijk blijkt zelfs dat bijna de helft van de uitzendkrachten uiteindelijk een vast dienstverband krijgt bij het bedrijf dat hen inhuurt.

  Waar je ook naar op zoek bent, samen boksen we het voor elkaar. Ondertussen behoud jij altijd je flexibiliteit en zorgen wij voor de administratie. Makkelijk toch?

  Schrijf je dan hier in

  ZZP-ers

  Wij zijn er ook voor de ZZP-er.

  Wil jij je gewoon bezighouden met waar je goed in bent, of lukt het jou nog niet om eigen klanten binnen te halen? Dan heten we je graag welkom in ons netwerk van ZZP’ers en freelancers dat bestaat uit een uiteenlopend aantal professionals van hoge kwaliteit.

  Graag verbinden we jou met een werknemer die perfect past bij jouw skill-set! Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over zaken waar jij je liever niet mee bezig houd.

  Tijdelijk werk
  (op detacheringsbasis)

  Bedrijven zijn in drukke tijden regelmatig op zoek naar extra mankracht of verliezen weleens voor bepaalde tijd een medewerker door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap. Er is dus genoeg werk beschikbaar voor jou!

  Voor ons is het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de opdrachtgever, en vice versa. Zo weten we dat de samenwerking daadwerkelijk z’n vruchten af gaat werpen en alle partijen tevreden zullen zijn.

  Wij hebben al een profiel van de opdrachtgevers en om te kijken of jij daar mee match zouden wij graag met je een afspraak inplannen. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Laat je gegevens achter in het contactformulier onderaan.