Interim

management

Er is altijd een weg naar je doel, de oplossing zit hem in de juiste aanvlieg route.

Onze Interim Managers vergroten de slagvaardigheid binnen uw organisatie. Hij of zij helpt je strategische doelen te bereiken, crisis management, het managen van een groot verandertraject of tijdelijk het de organisatie versterken? Triple C Interim brengt de passende oplossingen en de optimale combinatie van kennis, niveau en karakter. Wij beschikken intern over een groot netwerk van senior interim-managers. Daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde interim-managementbureaus voor verschillende disciplines. Wij gaan direct voor je aan de slag wanneer je contact met ons opneemt.

Waarom Triple-C interim

Wij betrekken mensen bij verandering. We zijn toegewijd als geen ander en als deel van jouw team werken we samen aan een oplossingen die we ook samen realiseren. Wij voeren opdrachten uit op het hoogste niveau bij organisaties in alle mogelijke sectoren. Onze kracht zit hem in situaties waarbij de trein is ontspoort of dreigt te ontsporen. Verander je traject of a je door een fusie? Met onze ervaring en scherpte helpen we je om de energie die vrijkomt op de juiste wijze te begeleiden. We zijn inventief, innovatief, volhardend en gedreven om het geheel te samen tot een succes te brengen.

Impact van binnenuit dat doen we met heel veel gedreven en slagvaardige collega’s. En met vele managers die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Onze interim-managers zijn inhoudelijke zwaargewichten en sociale inspirators. Sociaal vaardige mensen met minstens tien jaar ervaring in een eindverantwoordelijke positie. Ze maken positieve impact van binnenuit.

Top managers met gedegen kennis

We hebben jaren ervaring en sterke relaties met de allerbeste managers en organisaties wereldwijd. Onze Interimmers zijn allemaal inzetbaar als CIO, CTO, Interim Management, Programma Managers, Business Consultants en CHRO in complexe trajecten.

Naast gedegen vakkennis beschikt Triple-C Interim Management over belangrijke en relevante competenties zoals, resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid, flexibiliteit en sterke communicatieve vaardigheden

Triple-C Interim Management kan daadwerkelijk creatieve ideeën en toegevoegde waarde bieden en zo je organisatie helpen om in deze huidige tijd niet alleen te functioneren, maar ook te excelleren.