Individuele
begeleiding

Soms zijn de simpele dingen toch moeilijk!

Loop je vast in je dagelijkse leven, lukt het niet meer om het in je hoofd op orde te krijgen? Kom je er niet uit om zelf je administratie bij te houden? Voel je eenzaam en raak je geïsoleerd? Ervaar je problemen in je gezin met bijv. je kinderen? Dan is persoonlijke begeleiding een uitkomst om je zelfvertrouwen weer terug te krijgen en zelf de regie weer in handen te hebben waardoor je weer mee kan doen in de maatschappij. Wij kunnen je ondersteunen bij het volgende:

Hoe vraag je persoonlijke
begeleiding aan?

Wij gaan een kennismakingsgesprek met je inplannen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Middels een aanvraagprocedure WMO via jouw gemeente kan je een indicatie aanvragen. Uiteraard kunnen wij jou ook hierin begeleiden. Wanneer de indicatie is goedgekeurd starten we met de begeleiding. Doordat je een indicatie hebt zijn de kosten voor begeleiding gedekt. U bepaalt zelf hoe u uw leven inricht dat is de basis.

Werkwijze: Wij vinden het belangrijk dat je zelf regie houdt en dat jij bepaalt in hoeverre wij jouw mogen ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat je prettig voelt in wat je deelt, veiligheid en vertrouwen is hierin de basis voor ons.