Training

WAT ZIJN JE DOELSTELLING PERSOONLIJK OF ALS ORGANISATIE

We leven in een nieuwe timeframe waarbij door-ontwikkelen centraal staat, stilstand is achteruitgang. Welke doelen stel jij voor je persoonlijke ontwikkeling of voor de ontwikkeling van je eigen organisatie?

Continu leren van nieuwe vaardigheden of hulpmiddelen die persoonlijke successen vergoten en ook de processen binnen je organisatie steeds verbeteren.

Educatie is een must – Continu leren is gemotiveerd volharden in het verwerven van kennis en competenties om je vaardigheden uit te breiden en toekomstige kansen te ontwikkelen. Het maakt deel uit van je persoonlijke en professionele ontwikkeling om stagnatie te voorkomen en je volledige potentieel te bereiken.

Kennis is nu binnen handbereik voor iedereen. 

De zeven voordelen
  1. Blijf relevant

Blijf niet achter. Zorg ervoor dat je relevant blijft voor binnen je sector door op de hoogte te blijven van trends en vaardigheden te vergoten. Om effectief te kunnen functioneren in deze snel veranderende wereld van technologie, moet je nieuwe dingen leren om waardevol te blijven.

  1. Bereid je voor op het onverwachte

Een leven lang leren helpt je om je aan te passen aan onverwachte veranderingen, bijvoorbeeld je baan verliezen en afhankelijk zijn van nieuwe vaardigheden om werk te vinden. Door te blijven leren, stap je gemakkelijker uit je comfortzone en pak je nieuwe vacatures aan.

  1. Geef je profiel een boost

Als je altijd leert, blijf je verbeteren, groei je in je carrière en krijg je aanbevelingen van collega’s en managers. De kans is groot dat je tijdens je leven meerdere keren van baan verandert en dat je nieuwe vaardigheden moet leren om je dienovereenkomstig aan te passen.

  1. Competentie leidt tot vertrouwen

Nieuwe dingen leren geeft ons een gevoel van voldoening, wat op zijn beurt ons vertrouwen in onze eigen capaciteiten vergroot; je zult je ook meer klaar voelen om uitdagingen aan te gaan en nieuwe zakelijke ondernemingen te verkennen.

  1. Stimuleer nieuwe ideeën

Het verwerven van nieuwe vaardigheden zal nieuwe kansen onthullen en u helpen innovatieve oplossingen voor problemen te vinden. Hiermee kunt u meer geld verdienen.

  1. Verander je perspectief

Continu leren opent je geest en verandert je houding door voort te bouwen op wat je al weet. Hoe meer je leert, hoe beter je wordt in het zien van meer kanten van dezelfde situatie, waardoor je meer inzicht krijgt.

  1. Betaal het vooruit

Continu leren gaat niet alleen over jou. Een leven lang leren helpt bij het ontwikkelen van uw leiderschapsvaardigheden, wat zich vervolgens vertaalt in het bevorderen van levenslang leren bij andere individuen, door hen aan te moedigen verder onderwijs te volgen.

Lean & Agile & Scrum trainingen

Wil je je ontwikkelen in de geheimen van Lean, Agile en Scrum werken? Dat kan met deze trainingen. We werken hierin samen met een specialistische partner die de processen beheerst maar vooral de focus legt op de impact op de mensen binnen het bedrijf. Tenslotte kun je een veranderproces nooit alleen invoeren, daarvoor heb je alle hands aan deck nodig.

Lean Yellow Belt

Datums 2022 (3 daagse training):
7 & 21 september, 5 oktober

Prijs: € 1.450,- per persoon excl. btw

Agile Scrum

Datums 2022 (2 daagse training):
29 & 30 september

Prijs: € 1.195,- per persoon excl. btw

Lean Green Belt

Datums 2022 (6 daagse training):
7 &21 september, 5 oktober, 2, 16 & 25 november

Prijs: € 2.550,- per persoon excl. btw

ZELF ONTWIKKELING

Je kent je vak goed, maar je wil je verder ontwikkelen in zelfkennis en hoe je over komt op anderen. Je zit al jaren in eenzelfde situatie, en je wil nu graag handvatten krijgen om hier uit te komen. Je bent het waard om een leuke baan en een zinvol leven te leiden.

Voor deze situaties hebben we diverse trainingen.

Re-new my brand

DE WERELD IS VERANDERD
NIEUWE WERELD – NIEUWE AANPAK.

In de workshop Re-new my brand leer je de principes van marketing te gebruiken om jezelf te profileren in de markt. Je staat voor iets, je kunt meer, je mag gezien worden en je bent meer waard dan je soms zelf denkt.

In 6 dagdelen wordt ingegaan op onder andere je kwaliteiten en vaardigheden, je CV en jezelf presenteren als merk.

START:
20 mei 2022
10:00 uur tot 12:30 uur
Locatie: Rijswijk
Prijs: €440,- incl. koffie/thee, wat lekkers en een certificaat

Aanmelden?
Mail: ira@triple-c.pro
of bel: 06 45 79 46 00

Workshop kwaliteiten / vaardigheden

Je hebt niet altijd een certificaat of diploma en toch kun je veel meer dan je denkt.

Om dat te leren herkennen is het handig om het verschil te weten tussen je kwaliteiten en vaardigheden.

Deze workshop geeft in 1 dagdeel inzicht in wat je wél kan en waar je kwaliteiten liggen.

Klassikaal: €69,- per persoon (minimaal 6 deelnemers)
Datum: elke laatste vrijdag van de maand

Online: €49,- per persoon (minimaal 6 deelnemers)
Datum: in overleg

Certificaten

In sommige functies is het goed om een certificaat te halen, soms zelfs verplicht. Wij kunnen je helpen met een training van de materie, maar dan op een aansprekende manier met veel praktijkvoorbeelden. Trainers die de doelgroep kennen en situaties bespreken die je aanspreken. Leren met en van elkaar.

BHV

BHV Basis – Dag (2 dagen)

Een bedrijfshulpverlener (BHV’er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. De Arbowet eist dat iedere werkgever de veiligheid van klanten, medewerkers en aanwezige personen kan garanderen. De BHV moet altijd georganiseerd zijn en er dienen dus één of meerdere BHV-ers aanwezig te zijn.

9:00 tot 17:00 uur (2 dagen)
Den Haag
Realistische trainingsruimtes
trainingsoefeningen die aansluiten bij uw eigen praktijk

De tweedaagse BHV opleiding inclusief NIBHV opleidingsboek, NIBHV-examen en certificering, oefenmaterialen, lunch dag arrangement inclusief onbeperkt koffie, thee en frisdrank kost € 378,- p.p. (excl. BTW)

 

E-learning

Soms is het handig om niet een hele dag naar een training te hoeven. In je eigen tijd, wel of geen corona lockdown, jezelf ontwikkelen wanneer je daar zelf tijd en zin in hebt.

Dit kan op verschillende onderwerpen zijn. Zelf ontwikkeling, VCA of een andere online training. Wij helpen je!