Training

Iedereen heeft het recht een leuke goede baan te ontwikkelen en een aanwinst te zijn voor zichzelf of voor de werkgever. Ook werkgevers hebben er belang bij, dat de werknemers op hun plek zitten in de organisatie en zich blijven ontwikkelen wanneer zij dit willen.

Wat je vraag ook is, wij kunnen je erbij helpen het beste uit jezelf te halen.

Altijd al meer willen weten over Lean trainingen? Of ben je nog niet zo handig in social media en wil je dat ontwikkelen? Lijken je collega’s soms andere dingen te horen dan wat jij probeert te zeggen?

Stuur gerust een bericht wanneer je trainingswens nog niet op de pagina staat, we denken graag met je mee en vinden altijd iets wat bij jou of jouw werknemer past in ons brede netwerk.

Agile Scrum training

2 dagen training waarin je onder begeleiding de technieken écht eigen maakt en werkt aan je eigen procesverbetering.

€ 1.195,- per persoon excl. btw

2 dagen

Lees verder

Voor wie: Voor iedereen die het succes van Agile en Scrum wil toepassen in een business context en de team dialoog in een Agile team blijvend naar een hoger niveau wilt tillen. Kortom, de Leanprofs® Applying Agile Scrum training is geschikt voor iedereen die het verschil wilt maken, ongeacht uit welke branche je komt of welk niveau je hebt.

Inhoud: 2 dagen training waarin je onder begeleiding de technieken écht eigen maakt en werkt aan je eigen procesverbetering.

Datums 2022 (2 daagse training):
23 & 24 maart
29 & 30 september

Prijs: € 1.195,- per persoon excl. btw

Lean Yellow Belt training

Het Yellow Belt programma bestaat uit 3 modules van ieder 1 dag. Iedere dag wordt afgerond met huiswerk, om het geleerde direct toe te passen in de eigen praktijk.

€ 1.450,- per persoon excl. btw

3 dagen

Lees verder

Je hebt direct resultaat! Maar belangrijker, met de aanpak van Leanprofs® leer je tevens de samenwerking in het team zichtbaar te maken en blijvend naar een hoger niveau te tillen. Zodat jullie weer aan de slag kunnen met wat er écht toe doet.

Voor wie: In de Yellow Belt leer je de principes van Lean, en hoe je deze zelf kan toepassen binnen jouw context. Na drie dagen ben je in staat om processen in kaart te brengen, en om samen met je team elke keer weer ‘de grootst mogelijke kleine stap’ te maken naar meer resultaat en werkplezier. Kortom, de Leanprofs® Yellow Belt is geschikt voor iedereen die het verschil wil maken, ongeacht uit welke branche je komt of welke niveau je hebt.

Datums 2022 (3 daagse training):
6 & 20 april, 11 mei
7 & 21 september, 5 oktober

Prijs: € 1.450,- per persoon excl. btw

Lean Green Belt training

Deze training is geschikt voor mensen die direct impact willen maken in de organisatie. Daarnaast ontdek je de theorie van de Green Belt training.

€ 2.550,- per persoon excl. btw

6 dagen

Lees verder

Voor wie: Voor diegene die willen leren hoe je weerstand ombuigt in energie om zo samen met je team iedere keer weer ‘de grootst mogelijke kleine stap’ te maken naar meer resultaat en werkplezier. Kortom, de Leanprofs® Green Belt is geschikt voor iedereen die het verschil wil maken, ongeacht uit welke branche je komt of welke niveau je hebt.

Na deze training ben je als teamcoach in staat om verbeterprojecten uit te voeren én de betrokken teams te begeleiden in de noodzakelijke gedragsverandering. Als Leanprofs® Teamcoach, begeleid jij het team dus vooral ook bij het borgen van een effectievere samenwerking en communicatie in de processen en ketens van organisaties.

Inhoud: 2 dagen training waarin je onder begeleiding de technieken écht eigen maakt en werkt aan je eigen procesverbetering.

Datums 2022 (6 daagse training):
6 & 20 april, 11 & 25 mei, 8 & 22 juni
7 &21 september, 5 oktober, 2, 16 & 25 november

Prijs: € 2.550,- per persoon excl. btw

Lean-Agile Leader programma

Als leidinggevende in een Lean of Agile organisatie weet jij als geen ander dat er voor verandering in teams meer nodig is dan alleen het toepassen van Lean en Agile

€3.250,- per persoon excl. btw

5 dagen

Lees verder

Algemeen: Als leidinggevende in een Lean of Agile organisatie weet jij als geen ander dat er voor verandering in teams meer nodig is dan alleen het toepassen van Lean en Agile methoden en technieken. Het gaat om een omgeving en cultuur waarbij verbinding, eigenaarschap en lerend vermogen centraal staan.

Voor wie: Deze training is geschikt voor iedereen die leiding geeft in een Lean of Agile organisatie óf een organisatie die zich in een transitie bevinden naar meer zelfsturing. Voor leidinggevenden die meer verbinding willen creëren, eigenaarschap aanmoedigen en het lerend vermogen van hun team willen ontwikkelen. Zonder daarbij de focus op de resultaten te verliezen. Voor mensen die leiding willen geven aan de gedragsverandering van zichzelf en hun team.

Inhoud:

Dag 1: De psychologie van Lean en Agile teams.
Dag 2: Transparantie & dialoog in de LeanDialogue Room™
Dag 3: Iedere dag de grootst mogelijke kleine stap!
Dag 4: Sturen door los te laten!
Terugkom dag: “Think Lean, Act Agile!”

Datum: Nog nader te bepalen

Prijs: € 3.250,- per persoon excl. btw

Lean Green Belt training

Lean-Agile Leader programma

Deze training is geschikt voor mensen die direct impact willen maken in de organisatie. Daarnaast ontdek je de theorie van de Green Belt training.

Lees verder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Deze training is geschikt voor mensen die direct impact willen maken in de organisatie. Daarnaast ontdek je de theorie van de Green Belt training.

Lees verder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Training en E-Learning

Nieuwe uitdagingen, nieuwe trainingen. Veel organisaties worstelen met vergelijkbare uitdagingen: van onzekerheid over de continuïteit tot samenwerken, leiding geven of management op afstand. Hoe ga je hiermee om? Wij ontwikkelden een passend opleidingsprogramma.

Als jouw flexibele leerpartner, en expert op het gebied van online leren, denken we mee met nieuwe uitdagingen.

Lees meer over training en E-Learning

In overleg met jullie bepalen we welke leervormen optimaal aansluiten bij de actuele veiligheidssituatie en de wensen van jullie organisatie: online, op 1,5 meter afstand of een krachtige combinatie van de twee.

Zo ziet flexibel leren eruit: (We bieden al onze programma’s ook in het Engels aan)

  • Ontvang Learning & Development advies op maat
  • Start direct met laagdrempelige leervormen
  • Tijd- en kostenbesparing dankzij online leren Covid-19 heeft wereldwijd grote gevolgen waardoor organisaties met nieuwe uitdagingen te maken krijgen.

Door mee te bewegen, te leren en te ontwikkelen anticipeer je op deze nieuwe situatie. Wij helpen je organisatie daarbij als jouw flexibele leerpartner en expert op het gebied van online leren. Juist in deze onzekere tijd staan we voor je klaar.
Alles op een rijtje:

  • Verhoogde impact door combinatie van online en offline leren
  • Van virtuele intervisiesessies tot laagdrempelige interventies
  • Ontvang Learning & Development advies op maat Virtual classrooms en e-learnings

We verzorgen onze opleidingen en trainingen ook op afstand in onze virtual classroom. Op deze manier brengen we medewerkers eenvoudig en snel samen om aan nieuwe kennis en inzichten te werken. Moeilijke (telefoon)gesprekken of nieuwe gedragingen oefenen we online met trainingsacteurs Ter aanvulling bieden we laagdrempelige e-learnings voor snelle en efficiënte kennisoverdracht. Consultancy Ontvang (Learning & Development) advies over hoe je in jouw organisatie leren en ontwikkelen zelf vormgeeft.We helpen je om op eigen benen te staan en ondanks een klein(er) budget te blijven leren en ontwikkelen.(Team)coaching en trainingen Waar en wanneer dat uitkomt bieden we klassikale trainingen en (team)coaching op maat aan. Bijvoorbeeld door in teams aan specifieke leerwensen en -doelen te werken of de onderlinge samenwerking te verbeteren IntervisiesessiesVia intervisiesessies brengen we medewerkers met soortgelijke uitdagingen onder begeleiding van een expert of coach samen.De deelnemers ontvangen advies en leren van en met elkaar door ervaringen uit te wisselen. Direct aan de slag met korte interventies In tijden van onzekerheid is het moeilijk te voorzien in hoeverre leertrajecten nodig en haalbaar zijn. Daarom bieden we flexibel af te nemen pakketten aan, bestaande uit; eenmalige consultancy, korte interventies, coaching, laagdrempelige werksessies en trainingen. We plannen per sessie waarna je het pakket voordelig verder uitbreidt. Cursus bij u op locatie Beschikt u zelf over de benodigde voorzieningen, dan is dit de voordeligste variant voor een klassikale cursus. Consultancy Ontvang (Learning & Development) advies over hoe je in jouw organisatie leren en ontwikkelen zelf vormgeeft. We helpen je om op eigen benen te staan en ondanks een klein(er) budget te blijven leren en ontwikkelen. Waar en wanneer dat uitkomt bieden we klassikale trainingen en (team)coaching op maat aan. Bijvoorbeeld door in teams aan specifieke leerwensen en -doelen te werken of de onderlinge samenwerking te verbeteren. Cursus bij u op locatie Beschikt u zelf over de benodigde voorzieningen, dan is dit de voordeligste variant voor een klassikale cursus.

Interesse? Vraag een offerte aan.