Een nieuwe, door Triple C Group ontworpen dienst!
Herkent u dat? De wachtlijsten in de zorg lopen op; bij zowel huisartsen, POH GGZ ondersteuners als psychologen worden de wachttijden totdat hulp kan worden geboden steeds langer. In de wachtperiode (gemiddeld 14 weken) is er geen zorg voor de cliënt. Deze zit thuis te wachten met uitvalklachten en wordt niet blijer van dit wachten en thuiszitten. De klachten kunnen makkelijk erger worden. Hoe voorkom je dat?

Zet De Wachtkamer coach in!
In de wachtperiode bieden wij ondersteuning op maat, zonder daar een specialistische behandeling van te maken. Een luisterend oor, persoonlijke begeleiding op een laagdrempelige manier en een klankbord bieden; daarin zijn wij gespecialiseerd. Een BIG geregistreerd verpleegkundige doet de eerste gesprekken en maakt een match met een van de beschikbare coaches.

Onze coaches zijn op verschillende gebieden gespecialiseerd, en in veel gevallen ook ervaringsdeskundigen. Hierdoor zijn zij betrokken en kunnen een rol spelen om op een no-nonsense manier de gewenste ambulante ondersteuning te bieden.

Wil je ook voor je cliënten de wachttijd dragelijk maken? Of sta je zelf op een wachtlijst? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: 085-303 1572.